Haal het doek maar op (2020)

Haal het doek maar op

18-09-2020
In januari 2020 ging in het DeLaMar Theater in Amsterdam de nieuwe origineel Nederlandse musical ‘Haal het doek maar op – van Appelscha tot Zierikzee’ in première. Een schets over Nederlandse artiesten op de schnabbeltour in de jaren zestig, zeventig en tachtig. Het spreekt voor zich dat nu in deze concertante versie de nummers het leeuwendeel vormen. De musical werd door het publiek in het land hogelijk werd gewaardeerd en kreeg mooie recensies. ‘Een originele musical, met 42 evergreens’ – Het Parool – ‘Haal het doek maar op’ is de puur concertante versie, met tophits als: Ritme van de regen – Rob de Nijs Spiegelbeeld – Willeke Alberti Ben ik te min – Armand Sophietje – Johnny Lion Pierrot – Bonnie St. Claire Kom van dat dak af – Peter Koelewijn Ik ben gelukkig zonder jou – Conny Vandenbos Brandend zand – Anneke Grönloh Sammy – Ramses Shaffy Mijn ideaal – Corry Brokken Iedere avond – Ronnie Tober Heel even – Shirley Zwerus Ploem Ploem Jenka – Trea Dobbs Land van Maas en Waal – Boudewijn de Groot Rocking Billy – Ria Valk Telkens weer – Willeke Alberti Zet een kaars voor je raam vannacht – Rob de Nijs

Regisseur Haal het doek maar op

Onbekend

Schrijvers Haal het doek maar op

Onbekend

Cast Haal het doek maar op

Tony Neef
Mariska Van Kolck
Julia Berendse
David van den Tempel
Jordy van Loon en Willemijn van Holt

Filmagenda van Haal het doek maar op

Haal het doek maar op

Wil jij weten waar Haal het doek maar op op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Haal het doek maar op draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Haal het doek maar op informatie

Benieuwd waar Haal het doek maar op over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Haal het doek maar op. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Haal het doek maar op al heeft ontvangen.

Haal het doek maar op trailer

Benieuwd of Haal het doek maar op iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Haal het doek maar op jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Haal het doek maar op kunt kijken!