Haal het doek maar op (2020)

Haal het doek maar op

13-07-2020
‘Haal het doek maar op’ is een Nederlandse musical over artiesten op de schnabbeltour. Hit-zangers Lonneke en Rolf ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega en gaan terug in de tijd. Een meeslepend, hilarisch en romantisch verhaal over dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers, eindeloze busritten en top of flop. Soms lijkt het heel duidelijk over wie al die mooie, gekke en stoute verhalen gaan, maar dan toch ook weer niet. Met ‘Spiegelbeeld’, ‘Ritme van de regen’, ‘Telkens weer’, ‘Sammy', ‘Sophietje’, ‘Land van Maas en Waal’, ‘Ik ben gelukkig zonder jou’, ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Brandend zand’ en vele andere tophits.

Regisseur Haal het doek maar op

Onbekend

Schrijvers Haal het doek maar op

Onbekend

Cast Haal het doek maar op

Onbekend

Filmagenda van Haal het doek maar op

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Haal het doek maar op draait helaas niet in de bioscoop

Haal het doek maar op

Wil jij weten waar Haal het doek maar op op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Haal het doek maar op draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Haal het doek maar op informatie

Benieuwd waar Haal het doek maar op over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Haal het doek maar op. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Haal het doek maar op al heeft ontvangen.

Haal het doek maar op trailer

Benieuwd of Haal het doek maar op iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Haal het doek maar op jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Haal het doek maar op kunt kijken!