Hamlet (2008)

Hamlet

180 minuten Drama 2008

Recensies Hamlet

MovieMeter: 2,9
Rotten Tomatoes 100
Hamlet, Prins van Denemarken, keert terug naar zijn vaderland als zijn vader, de koning, sterft. Hamlet's moeder, Gertrude, is al hertrouwd met zijn oom Claudius, de nieuwe koning. Ze dringen bij Hamlet aan om te trouwen met zijn geliefde Ophelia. Dan verschijnt de geest van zijn vader die Hamlet vertelt dat hij door Claudius en Gertrude is vermoord. Hamlet zint op wraak.

Regisseur Hamlet

Gregory Doran

Schrijvers Hamlet

William Shakespeare

Cast Hamlet

David Tennant
Patrick Stewart
Penny Downie
Oliver Ford Davies

Filmagenda van Hamlet

Hamlet

Wil jij weten waar Hamlet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hamlet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hamlet informatie

Benieuwd waar Hamlet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hamlet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hamlet al heeft ontvangen.

Hamlet trailer

Benieuwd of Hamlet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hamlet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hamlet kunt kijken!