Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op (2024)

Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op

17-06-2024
Houdt het dan nooit op? Ooit wel. En misschien wel sneller dan je denkt. Want Hans Dorrestijn voelt de aftakeling toeslaan. En het verlies van vrienden en collega’s. Digitale vervreemding. Stijgende temperaturen. Het menselijk teveel. ’t Houdt een keer op is een gezellige mix van kleine en grote rampspoed. Waarin de hond én de paus verantwoordelijk gehouden worden voor de overbevolking. En de eikenprocessierups. En een hoop ander leed. Maar dat er desondanks ook een hoop hoop is. De ‘grootmeester met de virtuoze vondsten’ (Dagblad van het Noorden) doet uit de doeken dat het insectenbestand weliswaar is ingestort, maar dat de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Hij gooit de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam, dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan. Hans Dorrestijn weet goddank van geen ophouden.

Regisseur Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op

Onbekend

Schrijvers Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op

Onbekend

Cast Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op

Onbekend

Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op

Wil jij weten waar Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op informatie

Benieuwd waar Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op al heeft ontvangen.

Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op trailer

Benieuwd of Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hans Dorrestijn - Het houdt een keer op kunt kijken!