Autumn

12 Angst
96 minuten Drama 2010

Recensies Autumn

MovieMeter: 2,62

Filmposter Autumn

Rafiq en zijn familie proberen om over het verlies van oudere broer Tauqir heen te komen. Tauqir fotografeerde voor zijn beroep toeristen en is één van de duizenden jongemannen die verdwenen sinds het begin van de militante opstand in Kasjmir. Na een mislukte poging om de grens naar Pakistan over te steken, keert Rafiq terug naar zijn oude bestaan, zonder doel voor ogen. Totdat hij op een dag bij toeval de oude camera van zijn broer vindt.

Bekijk het aanbod van Autumn

Filmposter Filmposter Autumn

Regisseur Autumn

Aamir Bashir

Schrijvers Autumn

Aamir Bashir

Shanker Raman

Mahmood Farooqui

Cast Autumn

Mohammad Amir Naji
Shahnawaz Bhat
Shamim Basharat
Salma Ashai

Alternatieve titels

Autumn

Harud

Autumn

Wil jij weten waar Autumn op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Autumn draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Autumn informatie

Benieuwd waar Autumn over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Autumn. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Autumn al heeft ontvangen.

Autumn trailer

Benieuwd of Autumn iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Autumn jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Autumn kunt kijken!