Helse Horroravond: Talk to Me (16+) (2024)

Helse Horroravond: Talk to Me (16+)

16-06-2024
Horrorfans kunnen hun hart ophalen tijdens de Helse Horroravond. Iedereen wordt in stijl ontvangen door een van onze medewerkers met een angstaanjagend drankje. Tijdens de film gaan we rond met een hapje en aan het eind van de avond ontvangt iedereen een griezelige attentie. --- Mia (Sophie Wilde) gelooft niets van de viral video’s waarin tieners via een volgekladde, gebalsemde hand zogenaamd in contact komen te staan met geesten. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een nieuwe seance plaats zal vinden, spoort ze haar vriendin aan om mee te gaan en de proef op de som te nemen. Het duurt niet lang of de vriendinnen raken verslaafd aan de adrenaline-rushes die gepaard gaan met het mysterieuze contact. Maar wanneer tijdens een van de sessies de strikte tijdsregel wordt gebroken loopt alles volledig uit de hand en begint de scheidslijn tussen de echte wereld en het geestenrijk te vervagen. Talk to Me is een angstaanjagende rollercoaster-rit die na zijn grote doorbraak tijdens het Sundance filmfestival hard op weg is om dé horrorsensatie van 2023 te worden.

Regisseur Helse Horroravond: Talk to Me (16+)

Michael Philippou

Schrijvers Helse Horroravond: Talk to Me (16+)

Onbekend

Cast Helse Horroravond: Talk to Me (16+)

Sophie Wilde
Alexandra Jensen
Otis Dhanji
Joe Bird
Miranda Otto

Helse Horroravond: Talk to Me (16+)

Wil jij weten waar Helse Horroravond: Talk to Me (16+) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Helse Horroravond: Talk to Me (16+) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Helse Horroravond: Talk to Me (16+) informatie

Benieuwd waar Helse Horroravond: Talk to Me (16+) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Helse Horroravond: Talk to Me (16+). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Helse Horroravond: Talk to Me (16+) al heeft ontvangen.

Helse Horroravond: Talk to Me (16+) trailer

Benieuwd of Helse Horroravond: Talk to Me (16+) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Helse Horroravond: Talk to Me (16+) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Helse Horroravond: Talk to Me (16+) kunt kijken!