https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185037-ee9ed642572299752549943905f96f3dc0812e7e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Here We Move Here We Groove (2021)

12
In een even opzwepende als hoopgevende muzikale vertelling gaat Dj Robert Soko, groot geworden met zijn Balkan Beats, met hulp van refugee-muzikanten op zoek naar een nieuw geluid van Europa.

Here We Move Here We Groove

12
92 minuten 16-09-2021

Filmposter Here We Move Here We Groove

In een even opzwepende als hoopgevende muzikale vertelling gaat Dj Robert Soko, groot geworden met zijn Balkan Beats, met hulp van refugee-muzikanten op zoek naar een nieuw geluid van Europa.

Met de overtuiging dat je altijd moet bewegen en je blijven aanpassen om te overleven werd Robert Soko, die als tiener de Joegoslavische oorlog ontvluchtte, taxichauffeur in Berlijn en transformeerde tot een beroemde Balkan Beats-dj in de Europese clubscene: Hij bracht, om zijn draai te vinden in een nieuwe omgeving, culturen bij elkaar door westerse muziek te mixen met de opzwepende Balkanritmes van zijn roots. Robert Soko gebruikt muziek om te reageren op de veranderingen in de wereld om hem heen. Maar de smaak van het publiek is veranderd, net als de wereld om hem heen, en dj Soko zal zich opnieuw moeten aanpassen, om zichzelf en zijn muziek opnieuw uit te vinden. Robert Soko stapt in zijn taxi en gaat op zoek naar inspiratie en een nieuw geluid van Europa. Onderweg ontmoet hij nieuwe migranten-muzikanten om muziek mee te mixen. Mensen die, net als hij twintig jaar geleden, huis en haard achter zich hebben gelaten in de hoop te aarden in een nieuwe samenleving. Robert werkt samen met migranten uit Berlijn, maar de reis brengt hem ook naar de straten van Thessaloniki en Marseille, naar de rand van Europa. Naar migrantenroutes in Bosnië, waar stromen vluchtelingen uit Syrië en Afghanistan passeren, op weg naar hun gedroomde eindbestemming; Berlijn. Wanneer Robert de jonge Afghaanse rapper Ferdows in Bosnië ontmoet, besluit hij hem te helpen. Ferdows is al achttien maanden op pad en droomt ervan om een beroemde muzikant in Berlijn te worden. Zal de dj slagen in zijn missie? Is het ruimdenkende Europa echt verdwenen of kan muziek nog steeds mensen bij elkaar brengen? In ieder geval doorbreken de ontmoetingen muzikale grenzen die de veranderde identiteit van Europa tonen.

Bekijk het aanbod van Here We Move Here We Groove

Here We Move Here We Groove Here We Move Here We Groove Here We Move Here We Groove Here We Move Here We Groove Here We Move Here We Groove
Filmposter Filmposter Here We Move Here We Groove

Regisseur Here We Move Here We Groove

Sergej Kreso

Schrijvers Here We Move Here We Groove

Onbekend

Cast Here We Move Here We Groove

Robert Soko

Filmagenda van Here We Move Here We Groove

Here We Move Here We Groove

Wil jij weten waar Here We Move Here We Groove op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Here We Move Here We Groove draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Here We Move Here We Groove informatie

Benieuwd waar Here We Move Here We Groove over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Here We Move Here We Groove. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Here We Move Here We Groove al heeft ontvangen.

Here We Move Here We Groove trailer

Benieuwd of Here We Move Here We Groove iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Here We Move Here We Groove jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Here We Move Here We Groove kunt kijken!