Tartuffe (1924)

Tartuffe

70 minuten Drama, Thriller 1924

Recensies Tartuffe

MovieMeter: 3,23
Rotten Tomatoes 80

Filmposter Tartuffe

Een sluwe huishoudster overtuigt haar baas ervan om zijn enige erfgename, een kleinzoon, uit zijn erfenis te schrappen en haar als enige erfgename van zijn fortuin te maken. Deze kleinzoon laat het daar echter niet bij zitten en probeert zijn grootvader door middel van het zich voordoen als een cineast, op andere gedachten te brengen.
Filmposter Filmposter Tartuffe

Regisseur Tartuffe

F.W. Murnau

Schrijvers Tartuffe

Carl Mayer

Molière

Cast Tartuffe

Werner Krauss
Lil Dagover
Emil Jannings
Hermann Picha
Rosa Valetti
André Mattoni

Alternatieve titels

Herr Tartüff

Tartuffe

Filmagenda van Tartuffe

Tartuffe

Wil jij weten waar Tartuffe op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tartuffe draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tartuffe informatie

Benieuwd waar Tartuffe over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tartuffe. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tartuffe al heeft ontvangen.

Tartuffe trailer

Benieuwd of Tartuffe iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tartuffe jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tartuffe kunt kijken!