Het Zwanenmeer Royal Opera House

Het Zwanenmeer Royal Opera House

Liam Scarletts glansrijke productie van Het Zwanenmeer ging in 2018 in premiere en verschijnt dit seizoen voor het eerst weer ten tonele. Ondanks het feit dat de aanvullende choreografie van Scarlett en de schitterende ontwerpen van John Macfarlane trouw blijven aan die van Marius Petipa/Lev Ivanov, is er een nieuw leven in dit zonder meer bekendste en meest geliefde klassieke ballet geblazen. Het hele gezelschap schittert in dit tijdloze verhaal van onmogelijke liefde: een meesterwerk vol iconische momenten. De meeslepende symfonieën van Tsjaikovski's eerste partituur voor ballet versmelten met de verfijnde choreografie van de grand pas de deux tussen prins Siegfried en Odile, samen met de zwanen aan de rand van het meer. Deze betoverende mix van spektakel en intieme passie trakteert het publiek op een weergaloze voorstelling.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Het Zwanenmeer Royal Opera House

Helaas draait Het Zwanenmeer Royal Opera House niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 23-01-2020.

Het Zwanenmeer Royal Opera House

Wil jij weten waar Het Zwanenmeer Royal Opera House op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Zwanenmeer Royal Opera House draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Zwanenmeer Royal Opera House informatie

Benieuwd waar Het Zwanenmeer Royal Opera House over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Zwanenmeer Royal Opera House. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Zwanenmeer Royal Opera House al heeft ontvangen.

Het Zwanenmeer Royal Opera House trailer

Benieuwd of Het Zwanenmeer Royal Opera House iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Zwanenmeer Royal Opera House jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Zwanenmeer Royal Opera House kunt kijken!