High Tea + Black Tea (2024)

High Tea + Black Tea

110 minuten 22-05-2024
Op haar trouwdag laat Aya, een jonge vrouw uit Ivoorkust, haar aanstaande voor het altaar staan. Ze vlucht naar Guangzhou in China, waar ze werk vindt in de theewinkel van Cai. Hij leert haar alle geheimen van het vak: van de verschillende soorten thee tot de oude tradities van het theezetten. Als Aya en Cai verliefd worden, blijft het verleden hen achtervolgen. Zijn ze bestand tegen de vooroordelen van hun omgeving? Regisseur Abderrahmane Sissako neemt uitgebreid de tijd om het ambacht van het theeschenken in beeld te brengen. De precieze techniek van het inschenken van water, het hanteren van de kopjes, het type water, welke thee voor welke temperatuur en hoeveel gram theebladeren. Black Tea is een oogverblindende film over verboden romantiek en de kunst van het theezetten. Bijzonderheden Ben jij een enthousiaste thee- en filmliefhebber, die graag in de wereld van thee duikt? In samenwerking met Delicious Store Heerlen bieden we onze bezoekers op zondagmiddag 23 juni een High Tea aan met naderhand de vertoning van Black Tea. Ronald Stoot zal het een en ander komen vertellen over de achtergrond van de Sarool Thee. De Delicious Store is een ambachtelijke delicatessenwinkel voor authentieke Italiaanse en Spaanse hammen, fijne charcuterie van Belgische en Mediterrane tophuizen. Daarnaast vindt u bij hun een uitgebreide kazenselectie, waaronder overheerlijke Heerlense kazen en specifieke Heerlense producten. Verder bestaat het assortiment uit ambachtelijk brood, patisserie, chocolaterie, Italiaanse en Spaanse wijnen, koffie en uiteraard thee. Het programma is als volgt: 13.00 uur: High Tea 14.00 uur: Black Tea Even opgelet, er zijn slechts 75 plaatsen beschikbaar voor dit evenement.

Regisseur High Tea + Black Tea

Onbekend

Schrijvers High Tea + Black Tea

Onbekend

Cast High Tea + Black Tea

Onbekend

Filmagenda van High Tea + Black Tea

High Tea + Black Tea

Wil jij weten waar High Tea + Black Tea op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar High Tea + Black Tea draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

High Tea + Black Tea informatie

Benieuwd waar High Tea + Black Tea over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over High Tea + Black Tea. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies High Tea + Black Tea al heeft ontvangen.

High Tea + Black Tea trailer

Benieuwd of High Tea + Black Tea iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de High Tea + Black Tea jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij High Tea + Black Tea kunt kijken!