House of Gucci (2021)

House of Gucci

158 minuten 2021

Filmposter House of Gucci

Patrizia Reggiani beraamt in het jaar 1995 het plan om haar voormalige echtgenoot uit de weg te ruimen. Hij is de Italiaanse zakenman Maurizio Gucci en staat aan het hoofd van het gelijknamige modehuis. Hij is tevens de kleinzoon van de befaamde modeontwerper Guccio. Reggiani laat een huurmoordenaar het vuile werk opknappen. Ze zou later opgepakt worden door de politie en in de gevangenis belanden.
Filmposter Filmposter House of Gucci

Regisseur House of Gucci

Ridley Scott

Schrijvers House of Gucci

Onbekend

Cast House of Gucci

Lady Gaga
Salma Hayek
Adam Driver

Filmagenda van House of Gucci

House of Gucci

Wil jij weten waar House of Gucci op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar House of Gucci draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

House of Gucci informatie

Benieuwd waar House of Gucci over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over House of Gucci. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies House of Gucci al heeft ontvangen.

House of Gucci trailer

Benieuwd of House of Gucci iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de House of Gucci jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij House of Gucci kunt kijken!