https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/111423-3a1c99e04697f3c7f6778ee8eff2f9e4ea52ab10/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Human Flow (2017)

12
De documentaire laat zowel de onthutsende omvang van de vluchtelingencrisis als de diepgaande persoonlijke verhalen van mensen die er middenin zitten zien.

Human Flow

12
140 minuten Documentaire 14-12-2017

Recensies Human Flow

MovieMeter: 3,53
Metacritic: 77,1
Rotten Tomatoes 91

Filmposter Human Flow

De documentaire laat zowel de onthutsende omvang van de vluchtelingencrisis als de diepgaande persoonlijke verhalen van mensen die er middenin zitten zien.

Meer dan 65 miljoen mensen over de hele wereld worden door hongersnood, klimaatverandering en oorlog gedwongen huis en haard te verlaten in de grootste menselijke migratie sinds de Tweede Wereldoorlog. Human Flow geeft, onder leiding van internationaal gerenommeerde kunstenaar Ai Weiwei, een krachtig visueel beeld van deze enorme menselijke migratie. De documentaire laat zowel de onthutsende omvang van de vluchtelingencrisis als de diepgaande persoonlijke verhalen van mensen die er middenin zitten zien. Gedurende een bewogen jaar worden vluchtelingen in 23 landen over de hele wereld gevolgd, waaronder Afghanistan, Bangladesh, Frankrijk, Griekenland, Duitsland, Irak, Israel, Italië, Kenia, Mexico en Turkije. Human Flow is getuige van hun wanhopige zoektocht naar veiligheid, onderdak en rechtvaardigheid: van vluchtelingenkampen en levensgevaarlijke oceaanovergangen tot gesloten grensovergangen; van ontwrichting en ontnuchtering naar moed, uithoudingsvermogen en aanpassingsvermogen; van het leven dat ze achterlieten naar een onbekende toekomst. Deze documentaire komt in een tijd waarin tolerantie, medeleven en vertrouwen meer dan ooit nodig zijn. Human Flow stelt een van de vragen die deze eeuw zullen definiëren: zal ​​onze wereldwijde samenleving bestaan ​​uit angst, isolatie en eigenbelang of kiezen we voor een weg van openheid, vrijheid en respect voor de mensheid?

Bekijk het aanbod van Human Flow

Regisseurs Human Flow

Weiwei Ai

Ai Weiwei

Schrijvers Human Flow

Chin-Chin Yap

Tim Finch

Boris Cheshirkov

Cast Human Flow

Boris Cheshirkov
Marin Din Kajdomcaj
Princess Dana Firas of Jordan
Israa Abboud
Hiba Abed
Rami Abu Sondos
Weiwei Ai

Filmagenda van Human Flow

Human Flow

Wil jij weten waar Human Flow op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Human Flow draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Human Flow informatie

Benieuwd waar Human Flow over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Human Flow. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Human Flow al heeft ontvangen.

Human Flow trailer

Benieuwd of Human Flow iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Human Flow jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Human Flow kunt kijken!