Ik & Jij

Ik & Jij

27 minuten 22-02-2020
Wie ben ik en waar ben jij? Soms voel je je alleen terwijl je juist zo graag wilt spelen met de anderen. In drie rustige dialoogloze animaties volgen we een klein meisje, dat niets liever doet dan bij haar oude opa op het grote bed spelen. Fantaseren over dat hij de wereld was, de zee en de bergen en soms een boom. Maar op een dag is hij er niet…. En Tijgertje, hij wil zo graag spelen met de anderen. Maar mist streepjes op zijn lijfje en hoort er daardoor niet echt bij. Hij gaat op zoek naar strepen. Wat zal hij vinden? Betty de kat verveelt zich, en op een loom vistochtje gaat ze op zoek naar een vriendje.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Ik & Jij

Helaas draait Ik & Jij niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-02-2020.

Ik & Jij

Wil jij weten waar Ik & Jij op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ik & Jij draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ik & Jij informatie

Benieuwd waar Ik & Jij over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ik & Jij. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ik & Jij al heeft ontvangen.

Ik & Jij trailer

Benieuwd of Ik & Jij iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ik & Jij jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ik & Jij kunt kijken!