In Search of Chopin (2013)

In Search of Chopin

110 minuten Documentaire 2013

Recensies In Search of Chopin

MovieMeter: 2,5

Filmposter In Search of Chopin

Uitvoeringen van zijn muziek trekken volle concertzalen en zijn graf in Parijs is een bedevaartsoord. Maar wie was de negentiende-eeuwse componist en pianist Frédéric Chopin? Hij had een grote angst om in het openbaar op te treden. Hij vluchtte naar Parijs, keerde nooit meer terug naar zijn vaderland Polen en had een relatie met een bekende Franse travestiet. En ondanks een slechte gezondheid bleef hij componeren. Zeker is dat Chopin een uniek talent had.
Filmposter Filmposter In Search of Chopin

Regisseur In Search of Chopin

Phil Grabsky

Schrijvers In Search of Chopin

Onbekend

Cast In Search of Chopin

Juliet Stevenson
Daniel Barenboim
David Dawson
Leif Ove Andsnes

In Search of Chopin

Wil jij weten waar In Search of Chopin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In Search of Chopin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In Search of Chopin informatie

Benieuwd waar In Search of Chopin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In Search of Chopin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In Search of Chopin al heeft ontvangen.

In Search of Chopin trailer

Benieuwd of In Search of Chopin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In Search of Chopin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In Search of Chopin kunt kijken!