In the Shadow of the Moon (2019)

16 Geweld Grof taalgebruik

In the Shadow of the Moon

16 Geweld Grof taalgebruik
2019

Recensies In the Shadow of the Moon

Rotten Tomatoes 95
Metacritic: 48,1
Een rechercheur raakt geobsedeerd door een reeks onopgeloste moordzaken. Wat de moorden uitzonderlijk maakt is dat er geen wetenschappelijke verklaringen voor te vinden zijn. Tijdens de zoektocht naar de waarheid lijkt de rechercheur zijn gezonde verstand te verliezen, waardoor hij zijn carrière en het leven van zijn familie op het spel zet.

Bekijk het aanbod van In the Shadow of the Moon

Regisseur In the Shadow of the Moon

Jim Mickle

Schrijvers In the Shadow of the Moon

Geoffrey Tock

Gregory Weidman

Cast In the Shadow of the Moon

Michael C. Hall
Boyd Holbrook
Bokeem Woodbine
Cleopatra Coleman

In the Shadow of the Moon

Wil jij weten waar In the Shadow of the Moon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar In the Shadow of the Moon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

In the Shadow of the Moon informatie

Benieuwd waar In the Shadow of the Moon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over In the Shadow of the Moon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies In the Shadow of the Moon al heeft ontvangen.

In the Shadow of the Moon trailer

Benieuwd of In the Shadow of the Moon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de In the Shadow of the Moon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij In the Shadow of the Moon kunt kijken!