https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127925-df65edd08f1c8078d2dc1035eba86cb53d3997c9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Itzhak (2019)

AL
Itzhak vertelt het buitengewone verhaal over het leven en de muziek van Itzhak Perlman, alom beschouwd als de grootste nog levende violist.

Bekijk trailer

Itzhak

AL
82 minuten 10-10-2019

Recensies Itzhak

Metacritic: 69,1

Filmposter Itzhak

Itzhak vertelt het buitengewone verhaal over het leven en de muziek van Itzhak Perlman, alom beschouwd als de grootste nog levende violist.

De voor een Grammy Award 2019 (Best Music Film) genomineerde film Itzhak vertelt het buitengewone verhaal over het leven en de muziek van Itzhak Perlman, alom beschouwd als de grootste nog levende violist, die samenwerkt(e) met vele andere grootheden en mede verantwoordelijk was voor de gelauwerde soundtracks van o.a. Schindler’s List en Memoirs of a Geisha. Deze onthullende documentaire onderzoekt de manieren waarop Perlman's passie voor muziek hem in staat stelde om zich -ondanks uitdagende omstandigheden- persoonlijk te ontwikkelen, waardoor een genuanceerd portret ontstaat van een man wiens opmerkelijke overlevingsdrang nooit ver verwijderd is van zijn enorme vrijgevigheid en humor.
Regisseur Alison Chernick kreeg uitgebreid toegang tot Perlman en zijn omgeving. In Itzhak horen we het verhaal van obstakels en overleving, we volgen het pad van het Joodse volk vanuit de chaos binnen Europa naar de belofte van Israël, we zien de geborgenheid van het thuisfront en zien hoe humor en talent combineren met discipline en ambitie.

Regisseur Itzhak

Alison Chernick

Schrijvers Itzhak

Alison Chernick

Helen Yum

Cast Itzhak

Alan Alda
Itzhak Perlman
Billy Joel
Toby Perlman

Filmagenda van Itzhak

Itzhak

Wil jij weten waar Itzhak op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Itzhak draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Itzhak informatie

Benieuwd waar Itzhak over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Itzhak. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Itzhak al heeft ontvangen.

Itzhak trailer

Benieuwd of Itzhak iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Itzhak jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Itzhak kunt kijken!