https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/183727-7a8b36aa72fd337d53d67aa2ffb92411a50962f3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Jazz on a Summer's Day (2021)

AL
Jazz on a Summer's Day is een stijlvol en zomers verslag van het Newport Jazz Festival van 1958. Een muzikaal tijdsbeeld van een lang vervlogen Amerika.

Jazz on a Summer's Day

AL
85 minuten Documentaire, Muziek 29-07-2021

Recensies Jazz on a Summer's Day

MovieMeter: 3,72
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Jazz on a Summer's Day

Jazz on a Summer's Day is een stijlvol en zomers verslag van het Newport Jazz Festival van 1958. Een muzikaal tijdsbeeld van een lang vervlogen Amerika.

1958: Newport, Rhode Island is het zomerse decor voor het jaarlijkse jazzfestival in dit kleine stadje aan de oostkust van de Verenigde Staten. Behalve een registratie van de optredens van muzikale grootheden als Louis Armstrong, Thelonious Monk, Mahalia Jackson en Chuck Berry, schetst Jazz on a Summer's Day ook een pakkend tijdsbeeld van de stijlvolle Amerikaanse fifties. Regisseur en gelouterd fotograaf Bert Stern bracht niet alleen op intieme wijze de artiesten en hun muziek in beeld, maar filmde met dezelfde passie de bezoekers, de omgeving en toevallige passanten. Jazz on a Summer's Day is een sfeervol muzikaal verslag van een zomerse dag in lang vervlogen tijden, volledig gerestaureerd in 4K.

Bekijk het aanbod van Jazz on a Summer's Day

Regisseurs Jazz on a Summer's Day

Aram Avakian

Bert Stern

Schrijvers Jazz on a Summer's Day

Arnold Perl

Albert D'Annibale

Cast Jazz on a Summer's Day

Louis Armstrong
Mahalia Jackson
Gerry Mulligan
Dinah Washington

Jazz on a Summer's Day

Wil jij weten waar Jazz on a Summer's Day op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jazz on a Summer's Day draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jazz on a Summer's Day informatie

Benieuwd waar Jazz on a Summer's Day over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jazz on a Summer's Day. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jazz on a Summer's Day al heeft ontvangen.

Jazz on a Summer's Day trailer

Benieuwd of Jazz on a Summer's Day iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jazz on a Summer's Day jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jazz on a Summer's Day kunt kijken!