https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/134031-afc3080e1579dd4753e7f6408ab310eaa1b1c269/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Jekabs, Mimmi un runajosie suni (2020)

AL
Twee kinderen brengen de zomer door in een buitenwijk van de stad, waar ze samen met pratende honden de romantische houten huizenbuurt proberen te redden.

Jekabs, Mimmi un runajosie suni

AL
70 minuten Animatie 12-02-2020

Recensies Jekabs, Mimmi un runajosie suni

Filmposter Jekabs, Mimmi un runajosie suni

Twee kinderen brengen de zomer door in een buitenwijk van de stad, waar ze samen met pratende honden de romantische houten huizenbuurt proberen te redden.

Jacob woont in de stad en droomt ervan om net als zijn vader architect te worden. In eerste instantie heeft hij niet zoveel zin om bij familie te gaan logeren als zijn vader voor langere tijd op reis gaat. Zijn nichtje Mimmi is een dapper meisje met een grote mond en zijn oom is ervan overtuigd dat hij piraat is. Ze wonen in een buitenwijk. De kinderen leren elkaar echter steeds beter begrijpen en met een groep pratende honden, smeden ze samen plannen om hun prachtige park te redden uit de handen van een projectontwikkelaar. Deze kleurrijke en levendige animatiefilm in de geest van Pluk van de Petteflet werd geregisseerd door Edmunds Jansons. Het verrassende avontuur is gebaseerd is op het boek Dogtown van de Letse kinderboeken schrijfster Luize Pastore. Haar Engelstalige debuut viel in de prijzen # best new kids books 2018 Guardian pick.

Bekijk het aanbod van Jekabs, Mimmi un runajosie suni

Regisseur Jekabs, Mimmi un runajosie suni

Edmunds Jansons

Schrijvers Jekabs, Mimmi un runajosie suni

Liga Gaisa

Luize Pastore

Cast Jekabs, Mimmi un runajosie suni

Onbekend

Alternatieve titels

Jekabs, Mimmi un runajosie suni

Jacob, Mimmi en de pratende honden

Jekabs, Mimmi un runajosie suni

Wil jij weten waar Jekabs, Mimmi un runajosie suni op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jekabs, Mimmi un runajosie suni draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jekabs, Mimmi un runajosie suni informatie

Benieuwd waar Jekabs, Mimmi un runajosie suni over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jekabs, Mimmi un runajosie suni. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jekabs, Mimmi un runajosie suni al heeft ontvangen.

Jekabs, Mimmi un runajosie suni trailer

Benieuwd of Jekabs, Mimmi un runajosie suni iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jekabs, Mimmi un runajosie suni jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jekabs, Mimmi un runajosie suni kunt kijken!