Jiang Hu Er Nü

Jiang Hu Er Nü

137 minuten Drama 2018
MovieMeter: 3,47
De film vertelt een liefdesverhaal dat zich ontwikkelt van 2001 tot en met 2017. In het armoedige Datong wordt de jonge danseres Qiao verliefd op de gangster Bin. Tijdens een gevecht tussen rivaliserende bendes vuurt Qiao een schot af ter bescherming van Bin, maar wordt hierdoor veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar. Wanneer ze vrijkomt, gaat Qiao op zoek naar haar geliefde in een poging met een schone lei te beginnen.

Geregisseerd door

Zhangke Jia

Jia Zhangke

Schrijvers

Zhangke Jia

Cast

Tao Zhao
Fan Liao
Xiaogang Feng
Yi'nan Diao
Jiali Ding

Alternatieve titels

Ash is Purest White

Ash Is Purest White

Jiang Hu Er Nü

Bioscoopagenda van Jiang Hu Er Nü

Jiang Hu Er Nü

Wil jij weten waar Jiang Hu Er Nü op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Jiang Hu Er Nü draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Jiang Hu Er Nü informatie

Benieuwd waar Jiang Hu Er Nü over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Jiang Hu Er Nü. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Jiang Hu Er Nü al heeft ontvangen.

Jiang Hu Er Nü trailer

Benieuwd of Jiang Hu Er Nü iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Jiang Hu Er Nü jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Jiang Hu Er Nü kunt kijken!