Ash is Purest White


Bekijk trailer

Ash is Purest White

141 minuten Drama 28-03-2019
Metacritic: 85,1
MovieMeter: 3,47
Rotten Tomatoes 99
In 2001 dreigt een mijnstad ten noordwesten van China een spookstad te worden. Hier woont de jonge Qiao, een keiharde vrouw die haar hart heeft verloren aan lokale bendebaas Bin. Wanneer Bin in een hinderlaag wordt gelokt redt Qiao hem door een illegaal vuurwapen af te vuren. Ze wordt veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. Op het moment dat ze vrijkomt gaat ze direct weer op zoek naar Bin om hun oude leven te herpakken. Maar is alles nog wel zoals vroeger? Zhao Tao en Liao Fan spelen de hoofdrollen in het drama van Jia Zhang-Ke (Mountains May Depart, A Touch Of Sin), dat in de hoofdcompetitie van Cannes draaide.

Geregisseerd door

Zhangke Jia

Jia Zhangke

Schrijvers

Zhangke Jia

Cast

Tao Zhao
Fan Liao
Xiaogang Feng
Yi'nan Diao
Jiali Ding

Alternatieve titels

Ash is Purest White

Jiang Hu Er Nü

Bioscoopagenda van Ash is Purest White

Helaas draait Ash is Purest White niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-03-2019.

Ash is Purest White

Wil jij weten waar Ash is Purest White op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ash is Purest White draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ash is Purest White informatie

Benieuwd waar Ash is Purest White over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ash is Purest White. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ash is Purest White al heeft ontvangen.

Ash is Purest White trailer

Benieuwd of Ash is Purest White iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ash is Purest White jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ash is Purest White kunt kijken!