Judeska: Van je familie moet je het hebben


Bekijk trailer

Judeska: Van je familie moet je het hebben

90 minuten 16-12-2019
Judeska: Van je familie moet je het hebben. Vanaf de planken eindelijk naar het grote doek: Jandino’s meest besproken en hilarische personage Judeska komt je uit je bioscoopstoel klappen van het lachen. Eenmalig, en exclusief bij Pathé. In het theaterstuk Van Je Familie Moet Je Het Hebben is Judeska onbeschoft grappig en heeft ze maar één doel: het beschermen van haar familie, goedschiks of kwaadschiks. Wanneer Judeska erachter komt dat het hotel van haar zus in zwaar weer verkeert en ze het dreigt te verliezen, moet er iemand in de familie opstaan om haar te hulp te schieten. En wie anders dan Judeska, om de problemen nog erger te maken dan ze al waren?

Geregisseerd door

Jandino Asporaat

Kenneth Asporaat

Marielle van de Griendt

Schrijvers

Onbekend

Cast

Jandino Asporaat
Alpha Oumar Barry
Jolijn Henneman
Belinda van der Stoep
Aziz Sankoh
Nienke Eijkens
Tjon Rockon

Bioscoopagenda van Judeska: Van je familie moet je het hebben

Helaas draait Judeska: Van je familie moet je het hebben niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 16-12-2019.

Judeska: Van je familie moet je het hebben

Wil jij weten waar Judeska: Van je familie moet je het hebben op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Judeska: Van je familie moet je het hebben draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Judeska: Van je familie moet je het hebben informatie

Benieuwd waar Judeska: Van je familie moet je het hebben over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Judeska: Van je familie moet je het hebben. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Judeska: Van je familie moet je het hebben al heeft ontvangen.

Judeska: Van je familie moet je het hebben trailer

Benieuwd of Judeska: Van je familie moet je het hebben iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Judeska: Van je familie moet je het hebben jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Judeska: Van je familie moet je het hebben kunt kijken!