Stones for the Rampart (2013)

Stones for the Rampart

111 minuten Drama, Oorlog 2013

Recensies Stones for the Rampart

MovieMeter: 4,5

Filmposter Stones for the Rampart

Rudy, Zośka en Alek zijn Poolse jongeren vol idealen. Ze worden verliefd en willen het maximum uit hun leven halen. Maar op een dag wordt dit beeld verscheurd. Warschau wordt bezet door de nazi’s. De enige keuze die ze hebben is buigen in nederigheid of hun leven op het spel zetten. Ondanks gebrek aan ervaring en wapens, vinden zij de moed en kracht om tegen de Nazi-bezetting in opstand te komen. Ze treden toe tot een groep ondergrondse paramilitairen die zich "De Grijze Rang" noemen. Maar dan wordt een van hen door de Duitsers gevangen genomen en gefolterd. De anderen nemen deel aan een militaire actie om hem te bevrijden.

Bekijk het aanbod van Stones for the Rampart

Filmposter Filmposter Stones for the Rampart

Regisseur Stones for the Rampart

Robert Glinski

Schrijvers Stones for the Rampart

Dominik W. Rettinger

Aleksander Kaminski

Wojtek Palys

Cast Stones for the Rampart

Kamil Szeptycki
Marcel Sabat
Tomasz Zietek
Magdalena Kolesnik

Alternatieve titels

Kamienie na Szaniec

Stones for the Rampart

Stones for the Rampart

Wil jij weten waar Stones for the Rampart op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stones for the Rampart draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stones for the Rampart informatie

Benieuwd waar Stones for the Rampart over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stones for the Rampart. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stones for the Rampart al heeft ontvangen.

Stones for the Rampart trailer

Benieuwd of Stones for the Rampart iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stones for the Rampart jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stones for the Rampart kunt kijken!