Katheyondu Shuruvagide (2017)

Katheyondu Shuruvagide

133 minuten Komedie, Romantiek 2017

Recensies Katheyondu Shuruvagide

Filmposter Katheyondu Shuruvagide

Een jonge resorteigenaar, Tarun, beleeft een zware tijd en probeert om te gaan met de teleurstellingen, mislukkingen en worstelingen in zijn leven. Hiervoor gaat hij een relatie aan met één van de gasten, Tanya. Zal deze band hen helpen om een nieuwe betekenis van de liefde en het leven te vinden?

Bekijk het aanbod van Katheyondu Shuruvagide

Filmposter Filmposter Katheyondu Shuruvagide

Regisseur Katheyondu Shuruvagide

Senna Hegde

Schrijvers Katheyondu Shuruvagide

Senna Hegde

Cast Katheyondu Shuruvagide

Ashwin Rao Pallaki
Diganth Manchale
Pooja Devariya
Diganth
Shreya Anchan

Katheyondu Shuruvagide

Wil jij weten waar Katheyondu Shuruvagide op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Katheyondu Shuruvagide draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Katheyondu Shuruvagide informatie

Benieuwd waar Katheyondu Shuruvagide over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Katheyondu Shuruvagide. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Katheyondu Shuruvagide al heeft ontvangen.

Katheyondu Shuruvagide trailer

Benieuwd of Katheyondu Shuruvagide iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Katheyondu Shuruvagide jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Katheyondu Shuruvagide kunt kijken!