Kenau (2022)

Kenau

110 minuten 03-10-2022
Omschrijving Kenau is een historisch epos over het leven van Kenau Hasselaar, naar de roman van Tessa de Loo. Hasselaar gaf tijdens de Spaanse belegering van Haarlem in 1572 leiding aan een leger dat exclusief uit vrouwen bestond. Ze werd daarbij bovenal gemotiveerd door de executie van haar jongste dochter en de angst dat dit ook met haar andere dochter zou gebeuren.

Regisseur Kenau

Onbekend

Schrijvers Kenau

Onbekend

Cast Kenau

Onbekend

Filmagenda van Kenau

Kenau

Wil jij weten waar Kenau op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kenau draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kenau informatie

Benieuwd waar Kenau over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kenau. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kenau al heeft ontvangen.

Kenau trailer

Benieuwd of Kenau iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kenau jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kenau kunt kijken!