Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer! (2023)

Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer!

09-12-2023
Regelmatig staat er een Kleuterbios op het programma. Bij een Kleuterbios voorstelling wordt het licht niet helemaal gedimd en staat het geluid wat zachter. Tijdens de aanvang kunnen kinderen zich laten schminken en in de foyer is er een knutsel- en kleurtafel ingericht waar de kleintjes mogen spelen. Na afloop ontvangen de kleine filmhelden een filmdiploma. Op zondag 10 december is de kleuterbios met Masha en de Beer- Winterpret en meer! De kinderen krijgen bij binnenkomst een bekertje limonade met wat lekkers. Ticket: € 9,50 per stuk Aanvang: 09:30 uur Start film: 10.15 uur Het is mogelijk om voor € 3,00 een kindercombi bij de bar te bestellen. Dit houdt in: een zakje snoep, een bekertje drinken of een zakje Capri-Sun en een zakje popcorn of chips. KIDS MENU Voor slechts € 14,00 per persoon bestel je het Kids Menu, bestaande uit: een filmticket voor de Kleuterbios, een portie friet met een snack naar keuze en een glas drinken. De maaltijd wordt na afloop van de film aangeboden. Reserveren voor het Kids Menu kan enkel telefonisch via 0512 - 543806. LET OP Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voordat de film begint te zijn afgehaald. ONLINE AANKOPEN Tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Tijdens dit evenement worden er foto's en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf aanmeldt, ga je er tevens mee akkoord dat het beeldmateriaal voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden door de Bios Drachten.

Regisseur Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Artem Naumov

Schrijvers Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Onbekend

Cast Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Onbekend

Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Wil jij weten waar Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer! informatie

Benieuwd waar Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer! al heeft ontvangen.

Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer! trailer

Benieuwd of Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kleuter Bios: Masha en de Beer – Winterpret en meer! kunt kijken!