https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/133623-e7c1dc7276e51218a1adcfba2a914fb2b382ed91/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn (2020)

6
Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor.

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

6
78 minuten 05-02-2020

Recensies Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Filmposter Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor.

In 1999 veroverde de film Kruimeltje massaal de harten van het Nederlandse publiek, meer dan één miljoen mensen gingen naar de bioscoop. In 2020 is de tijd aangebroken voor een nieuw avontuur. In deze gloednieuwe film worden de hoofdrollen vertolkt door o.a. Rick Engelkes, Kim Pieters en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld voor Viggo Neijs. In Kruimeltje; De Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn. Kruimeltje; De Strijd om de Goudmijn draait vanaf 5 februari 2020 in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk het aanbod van Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Regisseur Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Diede in 't Veld

Schrijvers Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Chris van Abkoude

Tijs van Marle

Cast Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Rick Engelkes
Victor Löw
Loek Peters
Huub Smit
Horace Cohen
Bas Keijzer
Kim Pieters
Ilse Warringa
Sabien Dunnewijk
Viggo Neijs
Sabijn Dunnewijk

Alternatieve titels

Kruimeltje

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Filmagenda van Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Wil jij weten waar Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn informatie

Benieuwd waar Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn al heeft ontvangen.

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn trailer

Benieuwd of Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn kunt kijken!