https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/143678-bf4c14ea52b4d549ab272cdaf26ff9e529430691/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La vie d' Adele (2013)

16 Seks Grof taalgebruik
De 15-jarige Adèle is zeker van twee dingen: ze is een meisje en meisjes gaan uit met jongens. Maar wanneer ze Emma ontmoet, een jonge vrouw met blauw haar, wordt haar hele leven op z’n kop gezet.

La vie d' Adele

16 Seks Grof taalgebruik
180 minuten Drama, Romantiek 2013

Recensies La vie d' Adele

MovieMeter: 3,87
Metacritic: 88,1
Rotten Tomatoes 89

Filmposter La vie d' Adele

De 15-jarige Adèle is zeker van twee dingen: ze is een meisje en meisjes gaan uit met jongens. Maar wanneer ze Emma ontmoet, een jonge vrouw met blauw haar, wordt haar hele leven op z’n kop gezet.

De vijftienjarige Adèle droomt van de liefde van haar leven. Wanneer ze Thomas ontmoet - een donkere, knappe en vriendelijke vreemdeling die onmiddellijk op haar verliefd wordt - lijkt haar droom werkelijkheid te worden. Maar een ongemakkelijke erotische mijmering verstoort de romance nog voor die eigenlijk begint. Adèle droomt dat een mysterieus, blauwharig meisje bij haar in bed kruipt en haar met een allesoverheersende wellust en plezier bezit. Ze kan haar echte verlangens niet langer negeren - Adèle valt op meisjes. Dan verschijnt het prachtige en sensuele blauwharige meisje opnieuw en ze zoekt toenadering tot Adèle. Dit is het begin van een passioneel en chaotisch liefdesverhaal...
La vie d' Adele La vie d' Adele
Filmposter Filmposter La vie d' Adele

Regisseur La vie d' Adele

Abdellatif Kechiche

Schrijvers La vie d' Adele

Abdellatif Kechiche (scenario

adaptation and dialogue)

Ghalia Lacroix (scenario

Julie Maroh

Cast La vie d' Adele

Adèle Exarchopoulos
Jeremie Laheurte
Léa Seydoux
Salim Kechiouche
Aurélien Recoing

Alternatieve titels

La vie d' Adele

Blue Is the Warmest Color

La vie d' Adele

Wil jij weten waar La vie d' Adele op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La vie d' Adele draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La vie d' Adele informatie

Benieuwd waar La vie d' Adele over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La vie d' Adele. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La vie d' Adele al heeft ontvangen.

La vie d' Adele trailer

Benieuwd of La vie d' Adele iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La vie d' Adele jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La vie d' Adele kunt kijken!