Last Christmas


Bekijk trailer

Last Christmas

Komedie, Romantiek 07-11-2019
De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je de gewoon naar je hart luisteren... en een beetje 'faith' hebben. De muziek van George Michael is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film ook nog nooit eerder uitgebracht materiaal te horen zijn van deze legendarische artiest, die gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht heeft en tal van hits gescoord heeft.

Geregisseerd door

Paul Feig

Schrijvers

Emma Thompson

Greg Wise

Bryony Kimmings

Cast

Michelle Yeoh
Emma Thompson
Emilia Clarke
Henry Golding

Bioscoopagenda van Last Christmas

Helaas draait Last Christmas niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 07-11-2019.

Last Christmas

Wil jij weten waar Last Christmas op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Last Christmas draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Last Christmas informatie

Benieuwd waar Last Christmas over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Last Christmas. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Last Christmas al heeft ontvangen.

Last Christmas trailer

Benieuwd of Last Christmas iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Last Christmas jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Last Christmas kunt kijken!