https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130756-2412eadcff4d2774648afefba26d45656c2d91d2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Last Christmas (2019)

Angst Grof taalgebruik
Londen maakt zich klaar voor de mooiste tijd van het jaar: Kerst. Kate heeft het echter wat moeilijk, totdat Tom haar leven binnen komt lopen. Hij lijkt te mooi om waar zijn maar soms moet je een beetje ‘faith’ hebben.

Bekijk trailer

Last Christmas

Angst Grof taalgebruik
103 minuten Komedie, Romantiek 07-11-2019

Recensies Last Christmas

Metacritic: 50,1
MovieMeter: 3,09
Rotten Tomatoes 46

Filmposter Last Christmas

Londen maakt zich klaar voor de mooiste tijd van het jaar: Kerst. Kate heeft het echter wat moeilijk, totdat Tom haar leven binnen komt lopen. Hij lijkt te mooi om waar zijn maar soms moet je een beetje ‘faith’ hebben.

Emilia Clarke (HBO’s Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians) en Emma Thompson (Bridget Jones’s Baby, Love Actually) spelen de hoofdrollen in Last Christmas, een romantische komedie geïnspireerd door de muziek van George Michael. De film is geregisseerd door Paul Feig (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids). Het scenario is geschreven door Emma Thompson en Bryony Kimmings. De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren... en een beetje ‘faith’ hebben. De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord. De film is geproduceerd door BAFTA winnaar David Livingstone (Calamity Films), Emma Thompson, door Paul Feig en Jessie Henderson (namens Feigco Entertainment) en Sarah Bradshaw als uitvoerend producent.

Regisseur Last Christmas

Paul Feig

Schrijvers Last Christmas

Emma Thompson

Greg Wise

Bryony Kimmings

George Michael (inspired by: the song "Last Christmas"

written and composed by)

Cast Last Christmas

Michelle Yeoh
Emma Thompson
Emilia Clarke
Boris Isakovic
Henry Golding
Madison Ingoldsby
Lucy Miller

Filmagenda van Last Christmas

Last Christmas

Wil jij weten waar Last Christmas op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Last Christmas draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Last Christmas informatie

Benieuwd waar Last Christmas over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Last Christmas. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Last Christmas al heeft ontvangen.

Last Christmas trailer

Benieuwd of Last Christmas iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Last Christmas jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Last Christmas kunt kijken!