Last Male Standing

Last Male Standing

75 minuten 2019
Een jaar geleden overleed in Kenia de laatste mannelijke noordelijke witte neushoorn, genaamd Sudan. In de jaren voor zijn dood was hij allesbehalve alleen. Hij werd dag en nacht bewaakt door gewapende rangers en liefdevol gevoerd en geaaid door zijn vaste verzorgers. Journalisten en toeristen van over de hele wereld kwamen langs om nog een glimp van hem op te vangen. En nog altijd zijn wetenschappers vastbesloten om zijn soort te laten voortbestaan met het sperma dat nog voor minstens 3000 jaar ligt opgeslagen in Europese stikstoftanks.

Geregisseerd door

Floor van der Meulen

Schrijvers

Floor van der Meulen

Renko Douze

Cast

Onbekend

Alternatieve titels

Last Male Standing

The Last Male on Earth

Bioscoopagenda van Last Male Standing

Last Male Standing

Wil jij weten waar Last Male Standing op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Last Male Standing draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Last Male Standing informatie

Benieuwd waar Last Male Standing over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Last Male Standing. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Last Male Standing al heeft ontvangen.

Last Male Standing trailer

Benieuwd of Last Male Standing iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Last Male Standing jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Last Male Standing kunt kijken!