https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130387-03bbfc39ef0b005623ff319d1c01d7984efddae2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Deerskin (2019)

16 Geweld Grof taalgebruik
Georges raakt volledig in de ban van zijn net verworven hertenleren jas die alle andere jassen van iedereen op de hele wereld overbodig maakt.

Deerskin

16 Geweld Grof taalgebruik
77 minuten 19-12-2019

Recensies Deerskin

Metacritic: 73,1
MovieMeter: 3,69

Filmposter Deerskin

Georges raakt volledig in de ban van zijn net verworven hertenleren jas die alle andere jassen van iedereen op de hele wereld overbodig maakt.

Georges raakt volledig in de ban van zijn net verworven hertenleren jas die alle andere jassen van iedereen op de hele wereld overbodig maakt. Met de aanschaf van dit unieke kledingstuk krijgt hij van de vorige eigenaar een kleine camcorder cadeau, waarna Georges zich voor gaat doen als filmmaker. Met hulp van barvrouw Denise, die in haar vrije tijd films monteert, begint hij aan een bizarre missie. Er ontstaat een absurde driehoeksverhouding tussen Georges, Denise en de jas. Deerskin (Franse titel: Le Daim) is een originele zwarte komedie van rasabsurdist Quentin Dupieux. De film opende dit jaar het programma Quinzaine des Réalisateurs in Cannes en was één van de positieve verrassingen op het festival. Filmmaker Dupieux (1974) produceert onder de naam Mr. Oizo ook elektronische muziek. Het nummer Flat Beat met de gele handpop Flat Eric was een internationaal succes. Eerder maakte hij onder andere Realité en de cult filmhit Rubber, over een autoband die tot leven komt en mensen doodt met zijn psychische vermogens. In Dupieux’s zevende speelfilm Deerskin worden de hoofdrollen vertolkt door Jean Dujardin (The Artist) en Adèle Haenel (Portrait de la jeune fille en feu, La fille inconnue).

Regisseur Deerskin

Quentin Dupieux

Schrijvers Deerskin

Quentin Dupieux

Cast Deerskin

Coralie Russier
Adele Haenel
Albert Delpy
Jean Dujardin

Alternatieve titels

Le Daim

Deerskin

Filmagenda van Deerskin

Deerskin

Wil jij weten waar Deerskin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Deerskin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Deerskin informatie

Benieuwd waar Deerskin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Deerskin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Deerskin al heeft ontvangen.

Deerskin trailer

Benieuwd of Deerskin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Deerskin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Deerskin kunt kijken!