https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/165287-a4a7c36a1025caa72acee2c36f6b48231a5f1f35/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Le meilleur reste à venir (2021)

12 Angst Grof taalgebruik
Le Meilleur Reste à Venir is een grappige, tedere en ontroerende ode aan vriendschap en het leven.

Le meilleur reste à venir

12 Angst Grof taalgebruik
118 minuten 05-08-2021

Recensies Le meilleur reste à venir

Filmposter Le meilleur reste à venir

Le Meilleur Reste à Venir is een grappige, tedere en ontroerende ode aan vriendschap en het leven.

Arthur en César zijn al hun hele leven beste vrienden, maar totaal verschillend. Arthur is een neurotische scheikundeleraar en César een vrijgevochten womanizer die altijd in de problemen raakt. Na een misverstand in het ziekenhuis zijn ze er beiden van overtuigd dat de ander nog maar een paar maanden te leven heeft. Ze laten alles achter om de verloren tijd in te halen en zoveel mogelijk uit hun leven te halen nu het nog kan. Le Meilleur Reste à Venir is een grappige, tedere en ontroerende ode aan vriendschap en het leven.

Bekijk het aanbod van Le meilleur reste à venir

Regisseurs Le meilleur reste à venir

Alexandre de La Patellière

Matthieu Delaporte

Schrijvers Le meilleur reste à venir

Onbekend

Cast Le meilleur reste à venir

Fabrice Luchini
Patrick Bruel
Martina García
Zineb Triki

Filmagenda van Le meilleur reste à venir

Le meilleur reste à venir

Wil jij weten waar Le meilleur reste à venir op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le meilleur reste à venir draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le meilleur reste à venir informatie

Benieuwd waar Le meilleur reste à venir over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le meilleur reste à venir. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le meilleur reste à venir al heeft ontvangen.

Le meilleur reste à venir trailer

Benieuwd of Le meilleur reste à venir iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le meilleur reste à venir jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le meilleur reste à venir kunt kijken!