Le Vent Tourne

88 minuten Drama 2018
MovieMeter: 4
Pauline woont samen met Alex op het platteland waar ze hun dieren verzorgen. Ze zijn erg bezorgd om de natuur en doen er dan ook alles aan om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. Hun vredevol bestaan wordt verstoord door de komst van Samuel, een man die bij het koppel een windturbine installeert. Hij brengt, samen met de modernisering, bij Pauline een diepe reactie teweeg.

Geregisseerd door

Bettina Oberli

Schrijvers

Céline Sciamma

Bettina Oberli

Antoine Jaccoud

Thomas Ritter

Cast

Mélanie Thierry
Nuno Lopes
Pierre Deladonchamps
Anastasia Shevtsova

Alternatieve titels

Le Vent Tourne

The Wind Turns

Bioscoopagenda van Le Vent Tourne

Le Vent Tourne

Wil jij weten waar Le Vent Tourne op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le Vent Tourne draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le Vent Tourne informatie

Benieuwd waar Le Vent Tourne over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le Vent Tourne. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le Vent Tourne al heeft ontvangen.

Le Vent Tourne trailer

Benieuwd of Le Vent Tourne iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le Vent Tourne jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le Vent Tourne kunt kijken!