The Wind Turns

The Wind Turns

88 minuten Drama 2017
MovieMeter: 4
Pauline woont samen met Alex op het platteland waar ze hun dieren verzorgen. Ze zijn erg bezorgd om de natuur en doen er dan ook alles aan om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. Hun vredevol bestaan wordt verstoord door de komst van Samuel, een man die bij het koppel een windturbine installeert. Hij brengt, samen met de modernisering, bij Pauline een diepe reactie teweeg.

Geregisseerd door

Bettina Oberli

Schrijvers

Céline Sciamma

Bettina Oberli

Antoine Jaccoud

Thomas Ritter

Cast

Mélanie Thierry
Nuno Lopes
Pierre Deladonchamps
Anastasia Shevtsova

Alternatieve titels

Le Vent Tourne

The Wind Turns

Bioscoopagenda van The Wind Turns

Helaas draait The Wind Turns niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

The Wind Turns

Wil jij weten waar The Wind Turns op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Wind Turns draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Wind Turns informatie

Benieuwd waar The Wind Turns over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Wind Turns. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Wind Turns al heeft ontvangen.

The Wind Turns trailer

Benieuwd of The Wind Turns iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Wind Turns jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Wind Turns kunt kijken!