Left Behind Rise of the Antichrist (2024)

Left Behind Rise of the Antichrist

24-02-2024
Inbegrepen bij het ticket: Keuze uit koffie of thee, of kleine frisdrank. Uitsluitend voor aanvang van de film af te halen. Het is een half jaar geleden sinds de wereld in een noodtoestand terechtkwam nadat er miljoenen mensen plotseling verdwenen. Een zogenaamde expert beweert dat er een tweede golf van massale verdwijningen op komst is. Nieuwslezer Cameron ‘Buck’ Williams wil deze theorie omverwerpen en krijgt daarbij hulp van een hacker. Samen stuiten ze op een samenzwering om de controle over de wereldwijde geldvoorraad over te nemen. Tegelijkertijd worstelen Bucks vriendin Chloe en haar vader Rayford met de verdwijning van een familielid. Rayford gelooft dat zijn vrouw nu in de hemel is en gaat wanhopig op zoek naar antwoorden in een wereld waar de Bijbelse waarheid wordt gecensureerd en verguisd. - TIP: KOOP JE TICKETS ONLINE - Koop je filmtickets via de website en sla de rij bij de ticketkassa over. Online gekochte tickets scan je bij de ticketzuil op de dag dat de voorstelling plaatsvindt. Tickets worden geplaceerd in de zaal. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Regisseur Left Behind Rise of the Antichrist

Onbekend

Schrijvers Left Behind Rise of the Antichrist

Onbekend

Cast Left Behind Rise of the Antichrist

Onbekend

Filmagenda van Left Behind Rise of the Antichrist

Left Behind Rise of the Antichrist

Wil jij weten waar Left Behind Rise of the Antichrist op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Left Behind Rise of the Antichrist draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Left Behind Rise of the Antichrist informatie

Benieuwd waar Left Behind Rise of the Antichrist over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Left Behind Rise of the Antichrist. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Left Behind Rise of the Antichrist al heeft ontvangen.

Left Behind Rise of the Antichrist trailer

Benieuwd of Left Behind Rise of the Antichrist iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Left Behind Rise of the Antichrist jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Left Behind Rise of the Antichrist kunt kijken!