Lemebel (2018)

Lemebel

96 minuten 2018

Recensies Lemebel

Filmposter Lemebel

Documentaire over de Chileense schrijver en kunstenaar Pedro Lemebel (1952-2015): een van de bekendste hedendaagse Latijns-Amerikaanse kunstenaars. Hij werd in de jaren tachtig tijdens het militaire bewind van dictator Pinochet bekend om zijn controversiële teksten en performances met thema’s als homoseksualiteit en mensenrechten. In zijn werk vormden zijn eigen lichaam, vuur en bloed belangrijke en vaak shockerende elementen. Zo rolde de kunstenaar eens gewikkeld in een zak over brandende traptreden voor het museum voor hedendaagse kunst in Santiago.
Filmposter Filmposter Lemebel

Regisseur Lemebel

Joanna Reposi Garibaldi

Schrijvers Lemebel

Joanna Reposi Garibaldi

Manuel Maira

Cast Lemebel

Pedro Lemebel

Filmagenda van Lemebel

Lemebel

Wil jij weten waar Lemebel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lemebel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lemebel informatie

Benieuwd waar Lemebel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lemebel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lemebel al heeft ontvangen.

Lemebel trailer

Benieuwd of Lemebel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lemebel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lemebel kunt kijken!