Variety Lights (1949)

Variety Lights

97 minuten Drama, Muziek, Romantiek 1949

Recensies Variety Lights

MovieMeter: 3,09
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Variety Lights

Liliana Antonelli loopt weg van huis om zich bij een reizende theatergroep aan te sluiten. Met enige moeite slaagt zij erin de andere leden van de groep te overtuigen van de kwaliteiten, en al snel groeit ze uit tot een topattractie. Dan wordt de al wat oudere komiek Checco Dal Monte verliefd op haar en stelt hij voor om samen een nieuwe theatergroep op te richten.
Filmposter Filmposter Variety Lights

Regisseurs Variety Lights

Federico Fellini

Alberto Lattuada

Schrijvers Variety Lights

Federico Fellini

Alberto Lattuada

Tullio Pinelli

Cast Variety Lights

Carla Del Poggio
Giulietta Masina
Peppino De Filippo
John Kitzmiller

Alternatieve titels

Luci del Varietà

Variety Lights

Variety Lights

Wil jij weten waar Variety Lights op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Variety Lights draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Variety Lights informatie

Benieuwd waar Variety Lights over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Variety Lights. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Variety Lights al heeft ontvangen.

Variety Lights trailer

Benieuwd of Variety Lights iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Variety Lights jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Variety Lights kunt kijken!