My Polish Honeymoon

My Polish Honeymoon

88 minuten Komedie 2017
Anna en Adam vormen een jong stel uit Parijs van Pools-Joodse afkomst. Ze vertrekken voor de eerste keer in hun leven naar Polen. Ze werden uitgenodigd ter herdenking van de vijfenzeventigste verjaardag van de vernietiging van de gemeenschap uit het geboortedorp van Adam's grootvader. Terwijl Adam niet erg enthousiast is over deze reis, is Anna opgewonden om het land te ontdekken dat ook dat van haar grootmoeder is. Het wordt een reis vol verrassingen.

Geregisseerd door

Élise Otzenberger

Schrijvers

Élise Otzenberger

Cast

André Wilms
Judith Chemla
Brigitte Roüan
Arthur Igual

Alternatieve titels

Lune de Miel... À Zgierz

My Polish Honeymoon

Bioscoopagenda van My Polish Honeymoon

Helaas draait My Polish Honeymoon niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

My Polish Honeymoon

Wil jij weten waar My Polish Honeymoon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar My Polish Honeymoon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

My Polish Honeymoon informatie

Benieuwd waar My Polish Honeymoon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over My Polish Honeymoon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies My Polish Honeymoon al heeft ontvangen.

My Polish Honeymoon trailer

Benieuwd of My Polish Honeymoon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de My Polish Honeymoon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij My Polish Honeymoon kunt kijken!