Lune de Miel... À Zgierz

Lune de Miel... À Zgierz

88 minuten Komedie 2018
Anna en Adam vormen een jong stel uit Parijs van Pools-Joodse afkomst. Ze vertrekken voor de eerste keer in hun leven naar Polen. Ze werden uitgenodigd ter herdenking van de vijfenzeventigste verjaardag van de vernietiging van de gemeenschap uit het geboortedorp van Adam's grootvader. Terwijl Adam niet erg enthousiast is over deze reis, is Anna opgewonden om het land te ontdekken dat ook dat van haar grootmoeder is. Het wordt een reis vol verrassingen.

Geregisseerd door

Élise Otzenberger

Schrijvers

Élise Otzenberger

Cast

André Wilms
Judith Chemla
Brigitte Roüan
Arthur Igual

Alternatieve titels

Lune de Miel... À Zgierz

My Polish Honeymoon

Bioscoopagenda van Lune de Miel... À Zgierz

Lune de Miel... À Zgierz

Wil jij weten waar Lune de Miel... À Zgierz op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lune de Miel... À Zgierz draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lune de Miel... À Zgierz informatie

Benieuwd waar Lune de Miel... À Zgierz over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lune de Miel... À Zgierz. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lune de Miel... À Zgierz al heeft ontvangen.

Lune de Miel... À Zgierz trailer

Benieuwd of Lune de Miel... À Zgierz iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lune de Miel... À Zgierz jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lune de Miel... À Zgierz kunt kijken!