Martijn Koning - Overkill (2024)

Martijn Koning - Overkill

17-06-2024
Een standupper is hij. Eigenlijk. Maar Martijn Koning is veel meer dan dat. Hij is ook verteller. Knorrepodcaster. Dierenliefhebber. Koning van de Toekomst bijvoorbeeld, dat was een heel persoonlijk verhaal. Met een kop en een staart. Net als de meeste beesten waar hij het over heeft. De bultrugwalvis. De haarfolikelmijt. Alles vindt hij even aaibaar. En leuker dan mensen. In Overkill drijft hij dan ook de spot. Sterker nog: hij óverdrijft de spot. Met alles en iedereen om hem heen. Martijn dendert door de actualiteit. Het leven van alledag. Hij blaast op wat klein is en reduceert grote zaken tot bijzin. Om het van zich af te kunnen schudden. Want hij weet het ook allemaal niet. Net als wij. Maar hij laat ons er wel keihard om lachen. Want eigenlijk is hij gewoon een hele goeie standupper.

Regisseur Martijn Koning - Overkill

Onbekend

Schrijvers Martijn Koning - Overkill

Onbekend

Cast Martijn Koning - Overkill

Onbekend

Martijn Koning - Overkill

Wil jij weten waar Martijn Koning - Overkill op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Martijn Koning - Overkill draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Martijn Koning - Overkill informatie

Benieuwd waar Martijn Koning - Overkill over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Martijn Koning - Overkill. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Martijn Koning - Overkill al heeft ontvangen.

Martijn Koning - Overkill trailer

Benieuwd of Martijn Koning - Overkill iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Martijn Koning - Overkill jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Martijn Koning - Overkill kunt kijken!