Murder in the Front Row

Murder in the Front Row

92 minuten 23-02-2020
Krachtige en ongecensureerde documentaire die het verhaal vertelt van het ontstaan van de invloedrijke thrashmetalscene in de Bay Area van San Francisco in de jaren '80. De film bevat interviews met Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth en Exodus, en is gemaakt naar aanleiding van het gelijknamige boek.

Geregisseerd door

Adam Dubin

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Murder in the Front Row

Helaas draait Murder in the Front Row niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 23-02-2020.

Murder in the Front Row

Wil jij weten waar Murder in the Front Row op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Murder in the Front Row draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Murder in the Front Row informatie

Benieuwd waar Murder in the Front Row over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Murder in the Front Row. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Murder in the Front Row al heeft ontvangen.

Murder in the Front Row trailer

Benieuwd of Murder in the Front Row iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Murder in the Front Row jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Murder in the Front Row kunt kijken!