https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/165924-25d73bdaabac88976dc546240adc94db156863f6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

My Salinger Year (2021)

AL Grof taalgebruik
Wanneer de jonge Joanna voor een literair agentschap komt te werken, krijgt ze als taak de brieven aan auteur J.D. Salinger te beantwoorden.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

My Salinger Year

AL Grof taalgebruik
101 minuten Drama 15-07-2021

Filmposter My Salinger Year

Wanneer de jonge Joanna voor een literair agentschap komt te werken, krijgt ze als taak de brieven aan auteur J.D. Salinger te beantwoorden.

New York, de jaren 90. Na haar afstuderen droomt Joanna ervan schrijfster te worden. Ze vindt een baan als assistent van Margaret, een onverstoorbare en ook wel ouderwetse literair agent, met J.D. Salinger als een van haar beroemdste cliënten. Joanna leeft ondertussen in twee tegengestelde werelden. Want begeeft ze zich overdag in de wereld van glamour in het statige kantoor vol ouderwetse dictafoons, typemachines en lunches waar drie martini’s de norm zijn, is het ’s avonds armoe troef in het huis waar ze woont mét haar socialistische vriend, maar zónder gootsteen. Joanna’s werk bestaat grotendeels uit het verwerken van de vele fanbrieven voor Salinger. Maar hoe meer ze de soms hartverscheurende post van over de hele wereld leest, hoe meer het haar tegenstaat de onpersoonlijke standaardbrief waar het agentschap mee werkt als reactie te sturen. Stiekem begint ze de antwoordbrieven persoonlijker te maken, met grappige en ontroerende gevolgen. En terwijl Joanna hierbij de stem van de grote schrijver Salinger gebruikt, ontdekt ze die van haarzelf.

Regisseur My Salinger Year

Philippe Falardeau

Schrijvers My Salinger Year

Onbekend

Cast My Salinger Year

Colm Feore
Sigourney Weaver
Douglas Booth
Margaret Qualley

Filmagenda van My Salinger Year

My Salinger Year

Wil jij weten waar My Salinger Year op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar My Salinger Year draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

My Salinger Year informatie

Benieuwd waar My Salinger Year over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over My Salinger Year. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies My Salinger Year al heeft ontvangen.

My Salinger Year trailer

Benieuwd of My Salinger Year iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de My Salinger Year jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij My Salinger Year kunt kijken!