https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/187866-81a4659f4ed6ef136cc55e3c58939930e100f93d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

My Sweet Monster (2021)

6 Angst Geweld
Stap binnen in de wonderlijke wereld van My Sweet Monster en laat je betoveren door de prachtige muziek en hartverwarmende personages!
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

My Sweet Monster

6 Angst Geweld
99 minuten 13-10-2021

Filmposter My Sweet Monster

Stap binnen in de wonderlijke wereld van My Sweet Monster en laat je betoveren door de prachtige muziek en hartverwarmende personages!

De stoere Prinses Barbara is heimelijk verliefd op Prins Edward, die ze alleen uit brieven kent. Als de doortrapte postbode Billy zijn oog laat vallen op Barbara en haar vader onder druk zet om met haar te trouwen, vlucht de prinses geschrokken weg van het paleis. Diep in het woud sluit ze een bijzondere vriendschap met het grote lieve monster ‘Boeman’ die de bossen beschermd. Boeman zet alles op alles om Barbara te helpen Prins Edward te vinden, de kwaadaardige Billy te stoppen en het koninkrijk te redden. Stap binnen in de wonderlijke wereld van My Sweet Monster en laat je betoveren door de prachtige muziek en hartverwarmende personages!

Regisseurs My Sweet Monster

Maksim Volkov

Viktor Glukhusin

Schrijvers My Sweet Monster

Onbekend

Cast My Sweet Monster

Birgit Schuurman
Stefan Rokebrand
Nandi van Beurden

Filmagenda van My Sweet Monster

My Sweet Monster

Wil jij weten waar My Sweet Monster op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar My Sweet Monster draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

My Sweet Monster informatie

Benieuwd waar My Sweet Monster over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over My Sweet Monster. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies My Sweet Monster al heeft ontvangen.

My Sweet Monster trailer

Benieuwd of My Sweet Monster iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de My Sweet Monster jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij My Sweet Monster kunt kijken!