Notebook

115 minuten 2019

Recensies Notebook

Filmposter Notebook

In de Kasjmir-vallei komt Kabir, een voormalige legerofficier, als leraar op een school die ooit door zijn vader werd geleid. De school heeft geen faciliteiten, bevindt zich in erbarmelijke toestand en moet sluiten als er geen docent is. De leerlingen mogen Kabir niet, omdat hij streng is. Kabir vindt dan het dagboek van de vorige lerares Firdaus en neemt haar manier van lesgeven over. Weldra wordt hij de vriend van de studenten. Hij komt meer te weten over Firdaus en wil weten waar ze verblijft en wat ze momenteel doet.

Bekijk het aanbod van Notebook

Filmposter Filmposter Notebook

Regisseur Notebook

Onbekend

Schrijvers Notebook

Onbekend

Cast Notebook

Zaheer Iqbal
Pranutan Bahl
Mir Mohammed Mehroos

Notebook

Wil jij weten waar Notebook op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Notebook draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Notebook informatie

Benieuwd waar Notebook over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Notebook. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Notebook al heeft ontvangen.

Notebook trailer

Benieuwd of Notebook iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Notebook jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Notebook kunt kijken!