Nothing Barred (1961)

16 Drugs en/of alcoholmisbruik

Nothing Barred

16 Drugs en/of alcoholmisbruik
79 minuten 1961

Recensies Nothing Barred

MovieMeter: 1,5

Filmposter Nothing Barred

Heer Whitebait, een aristocraat, kampt met ernstige financiële problemen. Om onder andere voor de bruiloft van zijn dochter te betalen, bedenkt hij een plan met zijn butler, Spankforth, om zijn meest waardevolle schilderij te laten stelen voor het verzekeringsgeld. Het is de bedoeling dat inbreker Jim Barger dit gaat doen, die op het punt staat uit de gevangenis te komen. Als ze buiten wachten en Wilfred Sapling zien, een loodgieter die net wat onderhoudswerk heeft verricht, denken Whitebait en Spankforth dat hij Barger is. Nadat ze zichzelf niet goed uitleggen, denkt Sapling dat hij ingehuurd wordt voor een doodnormale klus...

Bekijk het aanbod van Nothing Barred

Filmposter Filmposter Nothing Barred

Regisseur Nothing Barred

Darcy Conyers

Schrijvers Nothing Barred

Onbekend

Cast Nothing Barred

Brian Rix
Naunton Wayne
Leo Franklyn

Nothing Barred

Wil jij weten waar Nothing Barred op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nothing Barred draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nothing Barred informatie

Benieuwd waar Nothing Barred over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nothing Barred. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nothing Barred al heeft ontvangen.

Nothing Barred trailer

Benieuwd of Nothing Barred iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nothing Barred jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nothing Barred kunt kijken!