Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu (2022)

Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu

75 minuten 30-06-2022
Exclusief voor onze vrienden organiseren we op zaterdag 2 juli een gratis FilmSpecial met de docu Shabu en na afloop een gezellige zomerborrel met een glaasje bubbels en lekkere hapjes. We ontvangen je graag vanaf 13.30 met een kopje koffie/ thee en petit fours. Na afloop van de film kun je genieten van een zomerborrel in onze foyer en achterterras. We schenken een glaasje bubbels. Overige consumpties aan de bar zijn voor eigen rekening.Programma zaterdagmiddag 2 juli13.30 uur – Inloop14.00 uur – Filmvertoning Shabu15.15 uur – Zomerborrel16.30 uur – Einde FilmShabu is fijne feelgood documentaire met een groot hart. Shabu (14) rijdt tijdens een joyride de auto van zijn oma total loss, waardoor zijn hele familie boos op hem is. De hele zomer heeft hij de tijd om het goed te maken. Hij gaat op zoek naar een oplossing om zijn oma terug te kunnen betalen, waar hij zijn muzikale talent voor kan gebruiken. Een grappige en ontroerende film over een jongen die groter lijkt dan hij is, en over verantwoordelijkheid nemen voor je daden. AanmeldenMeld je aan via de button 'ticket online kopen' en bestel vervolgens jouw gratis ticket. Dat kan alleen met jouw persoonlijke vriendenpasnummer.Ben je Vriend maar hebben wij je mailadres nog niet? Geef dat dan door via filmhuis@parkvilla.nlNog geen Vriend, maar wil je dat wel worden? Meld je dan online aan via het vriendenformulier. Je kunt dan direct tickets bestellen voor deze filmspecial en we sturen je per post de Vriendenpas toe.Wil je een introducee meenemen? Je kunt tegen betaling een introducee meenemen. Je betaald dan € 15,00 voor een ticket. Wij hopen je te verwelkomen op de Filmavond Special!

Regisseur Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu

Onbekend

Schrijvers Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu

Onbekend

Cast Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu

Onbekend

Filmagenda van Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu

Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu

Wil jij weten waar Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu informatie

Benieuwd waar Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu al heeft ontvangen.

Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu trailer

Benieuwd of Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu kunt kijken!