pelle en de waterdieven (2010)

pelle en de waterdieven

74 minuten 2010

Filmposter pelle en de waterdieven

Bij een zware storm wordt Pelle, het schattigste politiewagentje van de stad, getroffen door een krachtige stroomstoot. Iedereen vreest dat het afgelopen is met Pelle… tot er een mirakel gebeurt. Het autootje leeft nog en zit tjokvol energie! Die heeft hij zeker nodig wanneer hij de strijd aangaat met twee boeven, die al het water uit het bergmeer tappen en aan woekerprijzen willen verkopen. De natuur rond het meer is in gevaar en de bouw van een enorme dam bedreigt de hele stad. Pelle en zijn trouwe vriendin, de otter Dottie, moeten alles uit de kast halen om de boel te redden.

Bekijk het aanbod van pelle en de waterdieven

Filmposter Filmposter pelle en de waterdieven

Regisseur pelle en de waterdieven

Onbekend

Schrijvers pelle en de waterdieven

Onbekend

Cast pelle en de waterdieven

Onbekend

pelle en de waterdieven

Wil jij weten waar pelle en de waterdieven op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar pelle en de waterdieven draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

pelle en de waterdieven informatie

Benieuwd waar pelle en de waterdieven over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over pelle en de waterdieven. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies pelle en de waterdieven al heeft ontvangen.

pelle en de waterdieven trailer

Benieuwd of pelle en de waterdieven iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de pelle en de waterdieven jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij pelle en de waterdieven kunt kijken!