Pim's Filmavond - Voor Beginners (2022)

Pim's Filmavond - Voor Beginners

80 minuten 30-06-2022
Pim:,,De gehele filmavond is een groot experiment. Ik wil ontdekken wat voor filmmaker ik wil worden en welke stijlen en werkwijzen me liggen. Ik ben iedere maand met plezier weer een geheel nieuw project ingevlogen. Veel van de films verschillen dan ook sterk in zowel vorm als inhoud. Toch is er ook samenhang te ontdekken. Ik ben erg blij, en ook wel een beetje trots, dat ik dit aan jullie kan laten zien. En niet alleen ik, want ik heb iedere maand weer mensen over kunnen halen om mee te doen aan deze bizarre en, en soms ogenschijnlijk idiote , projecten. Zonder al die mensen was dit nooit mogelijk geweest.''

Regisseur Pim's Filmavond - Voor Beginners

Onbekend

Schrijvers Pim's Filmavond - Voor Beginners

Onbekend

Cast Pim's Filmavond - Voor Beginners

Onbekend

Filmagenda van Pim's Filmavond - Voor Beginners

Pim's Filmavond - Voor Beginners

Wil jij weten waar Pim's Filmavond - Voor Beginners op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pim's Filmavond - Voor Beginners draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pim's Filmavond - Voor Beginners informatie

Benieuwd waar Pim's Filmavond - Voor Beginners over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pim's Filmavond - Voor Beginners. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pim's Filmavond - Voor Beginners al heeft ontvangen.

Pim's Filmavond - Voor Beginners trailer

Benieuwd of Pim's Filmavond - Voor Beginners iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pim's Filmavond - Voor Beginners jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pim's Filmavond - Voor Beginners kunt kijken!