Plons (2020)

Plons

50 minuten 16-07-2020
Leeftijdsgroep: 4+ Over een kleine kikker, die dapper genoeg is om haar hoofd boven water te steken. In Plons, gespeeld door Renate Moespot en Milan Schleijpen, volgen we kikker Kiki, die geboren wordt als klein kikkervisje. Langzaam ontdekt Kiki de wereld om haar heen en raakt verwonderd door de schoonheid van de vijver. Een grote vis lijkt even heel gevaarlijk, maar blijkt haar te kunnen helpen. Kiki ziet de libelle die naar werelden kan gaan, waar onze jonge kikker nog niet is geweest. Kiki verandert, wordt groter, net als de wereld om haar heen. Het is wel lekker veilig in de vijver, maar als zij straks aan land gaat, wat zal er dan gebeuren? Kiki is een beetje bang. Toch stapt ze uit de vijver en gaat aan land. Hier ontmoet zij bewoners die haar plagen of vrienden met haar willen worden. Onder andere de rups, die zich langzaam opsluit in een oneindig lange draad. En dan later als vlinder tevoorschijn komt. Er zijn ook minder leuke vrienden; zoals de ooievaar die kikker wel een lekker hapje vindt. Wegwezen! Wat zijn er veel dieren, maar zouden er ook andere kikkers bestaan? Heeft kikker Kiki eigenlijk wel familie?

Regisseur Plons

Onbekend

Schrijvers Plons

Onbekend

Cast Plons

Onbekend

Filmagenda van Plons

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Plons draait helaas niet in de bioscoop

Plons

Wil jij weten waar Plons op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Plons draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Plons informatie

Benieuwd waar Plons over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Plons. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Plons al heeft ontvangen.

Plons trailer

Benieuwd of Plons iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Plons jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Plons kunt kijken!