Putney Swope (1968)

Putney Swope

84 minuten Komedie 1968

Recensies Putney Swope

MovieMeter: 3,13
Rotten Tomatoes 67

Filmposter Putney Swope

Jarenlang is Putney Swope de enige zwarte leidinggevende geweest in een groot reclamebureau op Madison Avenue en hij heeft al die tijd moeten aanzien hoe de niet-blanken geen kansen kregen binnen de ondernemening. Als hij door een speling van het lot in de voorzittersstoel belandt is hij vastbesloten om enkele drastische veranderingen door te voeren. Hij begint met de geheel blanke directie te vervangen door zwarte "broeders en zusters". Maar zijn ideeën gaan verder dan alleen het op zijn kop zetten van de hiërarchische structuur op Madison Avenue en de hel breekt dan ook los.
Filmposter Filmposter Putney Swope

Regisseur Putney Swope

Robert Downey Sr.

Schrijvers Putney Swope

Robert Downey Sr.

Cast Putney Swope

Allen Garfield
Ramon Gordon
Arnold Johnson
Stan Gottlieb
Archie Russell

Filmagenda van Putney Swope

Putney Swope

Wil jij weten waar Putney Swope op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Putney Swope draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Putney Swope informatie

Benieuwd waar Putney Swope over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Putney Swope. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Putney Swope al heeft ontvangen.

Putney Swope trailer

Benieuwd of Putney Swope iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Putney Swope jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Putney Swope kunt kijken!