Retablo

Als een jongen uit een bergdorpje een geheime kant van zijn vader ontdekt valt zijn wereld in duigen

Retablo

95 minuten Drama 2018
MovieMeter: 3,5
Als een jongen uit een bergdorpje een geheime kant van zijn vader ontdekt valt zijn wereld in duigen

Segundo Paucar, een 14-jarige jongen wil net als zijn vader worden, en doorgaan met de familietraditie. Zijn vader is een professionele maker van zogenaamde retablo's; ambachtelijk gemaakte kasten met miniatuurpoppen die volkskunst uitbeelden, waarbij historische of godsdienstige taferelen getoond worden. Op weg naar een gemeenschapsviering in de Andes observeert Segundo per ongeluk zijn vader in een situatie die zijn hele wereld vernietigt. Gevangen in een chauvinistische omgeving, probeert Segundo zwijgend af te rekenen met alles wat hem overkomt.

Geregisseerd door

Alvaro Delgado Aparicio

Schrijvers

Alvaro Delgado Aparicio

Héctor Gálvez

Cast

Amiel Cayo
Junior Bejar
Magaly Solier
Mauro Chuchon

Bioscoopagenda van Retablo

Retablo

Wil jij weten waar Retablo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Retablo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Retablo informatie

Benieuwd waar Retablo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Retablo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Retablo al heeft ontvangen.

Retablo trailer

Benieuwd of Retablo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Retablo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Retablo kunt kijken!