https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/113148-cfd741589b9f833ac9ce14de76d3170bb2d57d5f/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Retablo (2019)

12
Als een jongen uit een bergdorpje een geheime kant van zijn vader ontdekt valt zijn wereld in duigen

Bekijk trailer

Retablo

12
101 minuten Drama 04-07-2019

Recensies Retablo

MovieMeter: 3,5
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Retablo

Als een jongen uit een bergdorpje een geheime kant van zijn vader ontdekt valt zijn wereld in duigen

Segundo is 14 en woont met zijn ouders in een afgelegen dorpje in de Andes. Zijn vader Noé is een gerespecteerd maker van altaarbeeldjes en Segundo is bij hem in de leer. De twee trekken veel met elkaar op en verkopen ook samen de zeer gewaardeerde kunstwerkjes aan hun klanten en op markten. In de relatie tussen vader en zoon komen barsten, wanneer Segundo geconfronteerd wordt met een geheime kant van zijn vader waar hij geen vermoeden van had. Het ideaalbeeld dat Segundo tot dan koesterde, valt in duigen. Maar ook hun gezinsleven komt op zijn kop te staan.
Retablo Retablo Retablo Retablo Retablo Retablo
Filmposter Filmposter Retablo

Regisseur Retablo

Alvaro Delgado Aparicio

Schrijvers Retablo

Alvaro Delgado Aparicio

Héctor Gálvez

Cast Retablo

Amiel Cayo
Junior Bejar
Magaly Solier
Mauro Chuchon

Retablo

Wil jij weten waar Retablo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Retablo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Retablo informatie

Benieuwd waar Retablo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Retablo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Retablo al heeft ontvangen.

Retablo trailer

Benieuwd of Retablo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Retablo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Retablo kunt kijken!