https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135829-62f3f7e17728dd9f75b57f17a9818ec639bc5f7b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Rundfunk: Jachterwachter (2020)

12 Angst Discriminatie Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
Wat een ongelooflijke K*tcamping.

Bekijk trailer

Rundfunk: Jachterwachter

12 Angst Discriminatie Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
89 minuten 11-06-2020

Filmposter Rundfunk: Jachterwachter

Wat een ongelooflijke K*tcamping.

De keihard werkende Wachtopzichter (Yannick van de Velde) runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. En dat dan allemaal heel grappig.

Regisseurs Rundfunk: Jachterwachter

Rob Lücker

Rob Lückner

Schrijvers Rundfunk: Jachterwachter

Yannick van de Velde

Tom van Kalmthout

Cast Rundfunk: Jachterwachter

Carly Wijs
Pierre Bokma
Yannick van de Velde
Tom van Kalmthout
Bram van der Vlugt
Tibo Vandenborre

Filmagenda van Rundfunk: Jachterwachter

Rundfunk: Jachterwachter

Wil jij weten waar Rundfunk: Jachterwachter op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rundfunk: Jachterwachter draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rundfunk: Jachterwachter informatie

Benieuwd waar Rundfunk: Jachterwachter over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rundfunk: Jachterwachter. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rundfunk: Jachterwachter al heeft ontvangen.

Rundfunk: Jachterwachter trailer

Benieuwd of Rundfunk: Jachterwachter iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rundfunk: Jachterwachter jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rundfunk: Jachterwachter kunt kijken!