Sightings (2016)

Sightings

88 minuten Drama, Mysterie, Thriller, Science fiction, Avontuur 2016

Recensies Sightings

MovieMeter: 1,41

Filmposter Sightings

De voormalige sheriff Tom Mayfield stuit op drie lijken op zijn ranch in Texas. Hij schakelt de hulp in van zijn schoonbroer Rickey, de bewakingsexpert Akiro en Rebecca, een befaamde zoöloog. Samen willen ze achterhalen wat er gebeurd is en wie er verantwoordelijk is. Ondertussen zit de rechercheur Pitney achter Tom aan die hem verdenkt van de drie moorden.

Bekijk het aanbod van Sightings

Filmposter Filmposter Sightings

Regisseur Sightings

Dallas Morgan

Schrijvers Sightings

Dallas Morgan

Cast Sightings

Dante Basco
Kevin Sizemore
Boo Arnold
Tahlia Morgan
Rawn Erickson

Sightings

Wil jij weten waar Sightings op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sightings draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sightings informatie

Benieuwd waar Sightings over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sightings. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sightings al heeft ontvangen.

Sightings trailer

Benieuwd of Sightings iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sightings jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sightings kunt kijken!