Singel 39

Dé ontroerende feelgoodfilm van dit voorjaar.

Bekijk trailer

Singel 39

90 minuten 09-05-2019
Dé ontroerende feelgoodfilm van dit voorjaar.

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Geregisseerd door

Frank Krom

Schrijvers

Marnie Blok

Eddy Terstall

Cast

Waldemar Torenstra
Eva van de Wijdeven
Lies Visschedijk
Dahiana Candelo

Bioscoopagenda van Singel 39

Helaas draait Singel 39 niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 09-05-2019.

Singel 39

Wil jij weten waar Singel 39 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Singel 39 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Singel 39 informatie

Benieuwd waar Singel 39 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Singel 39. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Singel 39 al heeft ontvangen.

Singel 39 trailer

Benieuwd of Singel 39 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Singel 39 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Singel 39 kunt kijken!