Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm (2022)

Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm

06-12-2022
Ontvangst is vanaf 10.30 uur. Jullie gaan eerst ontbijten en aansluitend naar De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis De film begint rond 11.30 uur De entree is € 17,50 pp. Inclusief ontbijt met passende drankjes en een Sinterklaasfilm. Dranken en snoep tijdens de film zijn voor eigen rekening. De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis In de nieuwste muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. Twee gemeneriken Mats (Jan Versteegh) en Peer(Richard Groenendijk) krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. De Pieten hebben maar één missie en zetten alles op alles om Hugo Hogepief terug te vinden en pakjesavond te redden! Ook in dit nieuwe avontuur spelen Robert ten Brink (adviseur van Sinterklaas) en Martien Meiland (kasteelheer) een rol. Nieuw zijn de rollen van Jan Versteegh en Richard Groenendijk als de gemene broers Prof en Peer. Ook de razend populaire Party Piet Pablo doet weer mee, evenals Marco Marsepein, Bennie Taaitaai, Kim Cadeau en Willem Wortel. De vorige Grote Sinterklaasfilm was een groot succes en was met meer dan 200.000 bezoekers de meeste geliefde Sinterklaasfilm van 2021. Net als vorig jaar zit De Grote Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud.

Regisseur Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm

Onbekend

Schrijvers Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm

Onbekend

Cast Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm

Onbekend

Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm

Wil jij weten waar Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm informatie

Benieuwd waar Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm al heeft ontvangen.

Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm trailer

Benieuwd of Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sinterklaasontbijt De Grote Sinterklaasfilm kunt kijken!